Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Kväll

 

kvällen kommer
med skuggor
och mörker

att gömma mig i

längtar svärtans
förmåga
att svälja

min längtans gråt

kvällens mörker
återger mig ljuset
väcker

min själ till hopp om liv

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-02 23:05



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Vacker dikt och vacker bild med fin stämning och hoppfullhet!
2008-11-04

    ej medlem längre
Underbar text och likaså bild!
2008-11-03

  jardan
Bilden tar verkligen andan ur mej - instämmer för övrigt med Bosse
2008-11-03

  Lejonhjärtas poesi
Så underbar stämningsbild och text som bildar en skön helhet. Du bör ge ut din underbara poesi i tryck illustrerat med egna fotografier.
2008-11-03

  * Ammi *
Vackert vackert så vackert både bild och ord! jag sväljer dem hela
2008-11-02

  KristinaE
så vacker bild till underbara skira ord!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP