Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tick tack, tick tack...)


Vad är tiden?


Vad är tiden egentligen,
när en längtans läppar möter dina
När ett fruset barn sitter i solen,
i väntan på att tina

Om vi tar bort sekunder och minuter,
dagar som blir till år
En sommar, en höst
en vinter som övergår till vår

Är du tiden eller
är tiden dig
Alla dessa frågor
ekar i mig




Fri vers av en blomma för dagen
Läst 503 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-03 19:20



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Poesi när den är som bäst
2009-08-11

  Pah
jag tycker om den där slöjan som blir dina ord. kan vara fotot, men jag blir lugn. som en ljummen bris. och låt så bli. väldigt fint, i brist på konstruktivitet här. tack.
2009-02-08

  Manal
med enkla ord når du ut..
2008-11-06

  coffe
suverän tankeskrynklare och tidsfiosof..

ja vad är vad och när
natten blir till dag
men bara i välbehag

.. dina rim ekar i mig

underbar//c
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

en blomma för dagen
en blomma för dagen