Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det står en ängel vid din sida

Svårt är att leva när hoppet sig gömt
lyss då till tysta vingslag
vet att vakande ögon följer dig ömt
tätt intill dig står en ängel
det finns någon som ej glömt
du är inte ensam




Fri vers av Trädflickan
Läst 389 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-02 23:10



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Tack, behövde dessa dina rader inatt!
2010-04-15

  Nina Nightwish
Jättefin:)
2010-02-14

  Sommarnattsljus
Sååå fint och vackert! Tack!
2010-01-28

  Bodil Sandberg VIP
Vackraste rader..mjuka varma med rim som smälter in så underbart!!!
2008-11-12

  Angeldust
Nej man är inte ensam, även fast det kan kännas så. Kram Tinny
2008-11-03

  KristinaE
.. hoppfulla ord när livet känns tungt!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan