Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I allhelgonahelgen minns man de man förlorat.


Mitt hjärtas längtan.

Var finns Du när min himmel blir grå?
Du som ingenting sa men som ändå kunde förstå.

Var finns Du som ägde mitt hjärta?
Du som ständigt kunde dämpa min inre smärta.

Var finns Du som ständigt vakade bakom min rygg?
Som tog bort min oro och fick mig att känna mig trygg.

Jag önskar fortfarande att få se Dig när jag öppnar min dörr.
Fast jag vet innerst inne att det aldrig kommer bli som förr.






Fri vers av Arcadia1
Läst 497 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-03 00:28



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra!!
2008-12-26

  Eylin
Så fint.
Hoppas det goda vänder åter.
2008-12-22

    Cajsa
Bra skrivet om längtan
2008-11-03

  dalida_bl
Fint.......det är den vackra längtan som talar, men som i sin riktiga sanningen hittar aldrig tillbaka....
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Arcadia1
Arcadia1