Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kajan som ville bli en örn

Långt bort från kraxet och jakten efter nya luftbanor
flög Kajan sol och peterkvist
Det som förrut varit så självklart och lockande var nu en fasa
I många år hade hon kämpat och tränat på att sväva i smyg
Nu var det knappast någon som la märket till henne där hon svävade över ängarna




Fri vers av Ljuv
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-03 07:31



Bookmark and Share


  fågel grå
Härlig, härlig..
2008-11-04

  Larz Gustafsson VIP
It gets lonely at the top.
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv