Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hysteri


Jag ekar ensam i
trappuppgången
Välter mig
Förstör bakåt i tiden
i jagad själ
Flackar blick
Golvet mitt
& se mig inte nu
det är inte sån jag är
Jag krossar allt
Men du
lugnar ned
tar tag
slappnar av
Men du
är den ende.




Fri vers av Malla
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-03 14:40



Bookmark and Share


  Filip Broström
Jag förstår inte helt, men man känner hysterin i tempot och det osammanhängande... halvrim och saker "Flackar blick/ golvet mitt" gör mycket för känslan och den är asbra!
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Malla
Malla