Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord var i rymden





Till tonerna har jag sjungit

om min längtan

men

du hörde mig inte


Jag har skrivit dikter

om min längtan

men

du såg dem inte


Mina ord var i rymden

och

föll ner mot jorden

som ett dovt regn




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 729 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2008-11-03 15:56



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket levande, jag gillar rubriken framför allt, men även innehållet i dikten.
2008-12-23

    Nattviol
den är mycket fin!
men jag saknar något...
som avslutande rader
(där ´du´ får återkomma)

"Mina ord var i rymden

och

föll ner mot jorden

som ett dovt regn"

´ändå kände du mig (eller de = orden) inte´
t.ex...
så tänkte jag
men det är kanske bara jag.. *ler*

; ))
2008-11-07

  anits VIP
Vackra ord som berör, mycket.....
2008-11-06

    Martina Östlin
Så vackert längtansfullt!
2008-11-04

  Losnall
Vackert och vist, önskar jag kunde skriva som du!:)
2008-11-04

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!
2008-11-04

  * Ammi *
så vackert vännen, och vilket underbart norrsken .. som en del säger att de pratar, passar ju fint med din fina text
kram
2008-11-03

  dalida_bl
Det var en vacker verklighet....
2008-11-03

  Eaglemountains VIP
Denna var oerhört vacker - jag hör DINA toner av längtan ur norrskenets bländverk.....spridas över jorden....
2008-11-03

  friheten
Så underbar skriven!
2008-11-03

  Michaela Dutius
Ord i rymden...fantasieggande...samtidigt som din text är uppgiven och sorgsen- men mycket vacker
2008-11-03

  Lejonhjärtas poesi
Din poesi hyser ofta en stark längtan, så också denna, som du med en smula vemod knåpar ihop till en vacker helhet.
2008-11-03

  Elaine.S VIP
Längtan känns , och med allt den kan så försöker den
nå, de försöken blir så smärtsamma i sin strävan....och du , skriver så vackert om det...
2008-11-03

  aol
så smärtsam mök vacker poesi
2008-11-03

  Eva Langrath VIP
Så sorgesam och vacker på samma gång,

Eva
2008-11-03

  Gryft
Vackert..
2008-11-03

    Ken Cassel
Vackra Sumeja
Du skriver så vackert
Tycker om dig

Kramar
2008-11-03

  Havsbris
*gott och ont*
skulle vara ;o)
2008-11-03

  Havsbris
Det finns blinda
av kärleken på
gorr och ont,
de som blir
bländade för att
de älskar så fullt
och de som kan inte
se ...

Vackra ord, som berör
alltid!

BRAVO!
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP