Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betraktelse genom den köldbetäckta fönsterrutan





Genom den köldbetäckta fönster rutan ,
Täckt av små kristaller av is.

Betraktar människorna som går förbi
Snön ligger tjock på marken
Varje person som går förbi lämnar ett avtryck efter sig

Som ett minne, som för att visa att man varit där,
Att man finns

Men alla avtryck bleknar, smälter och försvinner med tiden
Kvar finns bara minnet av minnen som varit




Fri vers av ~maria~
Läst 515 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-09 18:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart skrivet och så sant.
2009-01-09

  mollypop
jag tycker om denna.. speciellt sista raden.
2009-01-09

    Mickey Blue Eyes
Intressant tolkning och iaktagelse!
2009-01-09

  prinscess VIP
det här var en minnesrik text
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

~maria~