Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny version av gammal dikt. Därför ompubliceras den...


Så varsamt att det nästan inte gör ont

Försiktigt
sliter du hjärtat ur min kropp
så varsamt
att det nästan inte gör ont

Men du
det är okej
Jag lovar

För jag vet att du kommer vårda det ömt
och om du inte vill ha mig mer
behöver jag det ändå inte




Fri vers av LePenseur
Läst 543 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-03 17:01



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
oj.. det där var jag inte beredd på. smärtsamt, men mycket fint.
2010-01-07

  lyckeli
tokkär i rubrik....
2008-12-15

  Troll ॐ
underbar text
2008-11-16

  Julius Enströmér
'Bra dikt', tänkte jag, tryckte bakåt i webläsaren, och först då insåg jag att jag förstod sista stycket ordentligt. Läste om den och blev helt tagen. Det går lite för snabbt ibland. Jättebra diktat.
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur