Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Ensam tvillingsjäl

 

min tvillingsjäl är borta 
jag är vilse
hemlös i 
tillvarons labyrinter

själen irrar sig trött
mellan korta pass
av flyktig förtröstan

tvillingsjälars
önskan om 
gemensam ålderdom
blev inte sann

kärlekspar
får bära sorgen
att en blir
ensam kvar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-11-03 17:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Texten griper tag och biter sig fast.
Bokmärke.
2008-11-04

  SeXara
Oj så smärtsamt! Om det obeständiga i livet, nej ingenting är statiskt, men det gör lika ont med som utan den vetskapen.
2008-11-04

  Gunilla VIP
Känns som ett rop i öknen
denna din sorg.
...
kärlekspar
får bära sorgen
att en ensam
blir kvar

Dessa rader får mig att
tänka på svanar
och kärleksparakiter.
2008-11-04

    ej medlem längre
tyvärr, alltför ofta blir det inte som tänkt på ålderdomen...
2008-11-03

  Yvonne
Sorgligt och vackert. Men så är det. Man får inte alltid åldras tillsammans. Och alltid blir slutet så att bara den ena finns kvar hur man än vrider och vänder på det. Ibland tycker man att livet är grymt.
2008-11-03

  Lejonhjärtas poesi
Du skriver sorgen vacker, din kärlek är evig.
2008-11-03

  Michaela Dutius
vackert och sorgligt....berörande och nära
2008-11-03

    ej medlem längre
Jättefint om kärlek och saknad! bokmärkes!
2008-11-03

  Eva Langrath VIP
Vacker om kärlek sorg och saknad och om avtryck i själen.

Eva
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP