Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag efterlyser någon som kan förstå pga egna erfarenheter
På allvar alltså
Ett sista halmstrå som givetvis inte handlar om dejting 



Finns du

 

jag vill fan inte vara patetisk

och inte sitta och tycka synd om mig

eller hota med att ta mitt liv

 

skulle bara vilja höra

om det finns någon

som kan känna igen sig

 

som inte heller har ett namn

att uppge om det frågas efter

närmast anhörig

 

som inte heller har daglig

närhet eller mänsklig

kontakt 

 

som har vänner som

svikit när de som bäst 

behövdes

 

som endast har

avlägsna släktingar

utan relation

 

som redan tidigt i livet

ställdes utanför för

att livet hånskrattade redan då

 

(med en utvecklingsstörd bror och

en död pappa var jag inte självklar)

 

som inser att

livet är kört för

att energin är slut

 

som har gjort

sina försök att klara

ensamlivet utan att lyckas

 

finns det någon sådan

människa här

finns du




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-04 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så ärligt och rakt du skriver, starkt gjort. Fanns en tid för länge sedan då jag kännt igen mig och min räddning var nog min häst...
2008-11-04

  Bibbi VIP
Jag bokmärker texten. Hoppas att det ska finnas något ärligt och rakt svar. Jag tror att de finns men vem vill tillstå det så öppet avskalat, rakt och ärligt som Du gör?!
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP