Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg de sårade hästarna







Jag såg de sårade hästarna

som skrek mot himlen


Jag var på väg hos dig

men

snön tvingade mig vända


Jag ville ta mig över floden

men

isblock hindrade mig




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1081 gånger och applåderad av 55 personer
Publicerad 2008-11-04 18:33



Bookmark and Share


  JNI
Alldeles stum av beundran!
2008-11-16

  Michaela Dutius
Poesi- när den är som allra bäst!
Applådåskor!
2008-11-09

  Mr Lindemann VIP
Poesi av det bästa märke serveras här då med glasklar skärpa
2008-11-06

  devilsangel
Wow! Underbart vacker poesi, unikt och snyggt!
2008-11-06

  anits VIP
Så ljuvligt vackert.....
2008-11-06

  Aisha VIP
...en underbar text...
...förutspår tiden som är på väg....
A.
2008-11-05

  Elaine.S VIP
Bild , ord och känsla i harmoni...och kylan känns men allra mest längtan..
2008-11-04

  Eva Langrath VIP
Kittlar fantasin åt olika håll. Underfundig text med vacker bild.

Eva
2008-11-04

  dalida_bl
Vilken fantasi....Super!!!

...och jag gillar hästar också*ler busigt*....
2008-11-04

  Lejonhjärtas poesi
Isande starkt och gripande dikt.
2008-11-04

  Eaglemountains VIP
Magiskt - längtan till något - men stora hinder sätter stopp - och målet blir ouppnåeligt
2008-11-04

    Martina Östlin
Vackert! Starkt!
2008-11-04

  Carola Zettergren
STARKT!!!!
2008-11-04

  aol
stark poesi gillas
2008-11-04

  friheten
Så bra skriven
2008-11-04

    Ken Cassel
Jag var på väg till dig
menar du väl

Kramar
2008-11-04

    ej medlem längre
Denna dikt griper tag direkt .. redan i de två första stroferna. Is och kyla ... och varm längtan. Riktigt bra!
2008-11-04

  * Ammi *
ja så kan det vara, känslokyla ..
så himla bra skrivet vännen!
2008-11-04

  Night Soul Woman
*Wow* Ett mästerverk! Bravo! Underbart skrivet:) *bokmärkes*och *applåd* en fin läsupplevelse!
2008-11-04

  Nina Ahlzén
Magi ja, magi.
2008-11-04

  Nina Ahlzén
otroligt surrealistiskt tilltalande;underbart! Och titeln! Wow..
2008-11-04

    sunnanvind
Vacker bild till en vackert text! Magiskt på nåt sätt!
2008-11-04

  Havsbris
jaaa

du smälter alla
och allt framför dig,
hoppas den älskad
hjärtat med... ;o)

BRAVO!
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic