Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sant. ( nästan )







Det var så jävla kallt.


Tänderna skallrade,
ögonen isade och
knäskålarna knarrade.


Hade fått kramp i
vaderna av hoppandet
för att hålla mig varm.


Där låg jag nu
som en . . . sparris.


I vånda.



Hur i helvete ,
hur i helvete . . ?





Äh , måste .




Ta mig ner.





Krälar, ålar. .
åker rutschkana på
mage nedför trapporna.



Räddningen inom synhåll.

Vedklabbe.
Spis.
Eld.



Eld ! Elden. .


Jag tinar upp.


Kaffe.





Gott . .








Övriga genrer av fågel grå
Läst 550 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-04 19:43



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Superb inledning för det första..sen får man sig en hisnande historia till livs..ruggigt men fabulöst måleriskt..och så braaaaa det slutar!!!!applåder så härligt!!
2008-12-02

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Kvällens Bästa Läsning-














Ett Alldeles Fenomenalt Litet Stycke Att Insupa Så Här På Kvällskvisten.












Jag Tror Jag Både Tackar Och Bockar På En Gång......
2008-11-21

  Bodil Sandberg VIP
haahaa..ja om än det var en huttrande inledning så feck du då MIG varm där på slute allefall!!!
2008-11-07

    Jnåt
coolt!
2008-11-06

  Lyckohäxan Enediel
Hahaha...ja förlåt kanske inget att skratta åt...men jösses de bilder du målar upp här...!
Kaffe är gott ja...*ler*
2008-11-05

  Fredrik P. VIP
snygg inledning på
sex månader vinter.
Huh!
2008-11-04

  Inkarasilas
No voi jumalauta, vars är det, Nordpolen? Kallt som satan och hujujuj nice sheit med vedspis och sånt kaffe mhmm.
2008-11-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tur att dator finns
när eldar brinns
och det spinns
som för katten
hela tiden, men
kroppen klarade
sig visst, men hur
gick det för knoppen
var det kaffedroppen
i koppen som räddade
den... .. . toppen ... .. .
2008-11-04

  vera gade VIP
å så tar du dendär tomma saftflaskan du vet, å fyller med hett vatten- å ner i en yllestrumpa, så kan den samsas me katten innanför tröjan -tills hjälpen kommer hem!
2008-11-04

  Bjarne Nordbö
Välkommen hem till min verklighet. Tur det fanns lite ved i alla fall. Och kaffe och en varm katt och en filt. Tyvärr var jag tvungen att jobba.
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå