Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avslut.

Allt jag kan göra är att kolla på.
Dag ser hur du glider ur mina armar, in i deras.
Deras varma, välkommnande armar. Och jag kan inte klandra dig. Kunde jag lämna den här hopen... "vänner" som vi delar. Skulle jag, med glädje, skutta härifrån. Men de är ingen som vill ha mig. För jag är också en... "vän". Lika falsk som alla andra.
Jag önskar dig allt gott, du ofalska. Men hoppas att du behåller mig, lite i alla fall.




Fri vers av september07
Läst 283 gånger
Publicerad 2008-11-04 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

september07
september07