Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slapptaget.nu

 

önskade det grå

så långt det gick att få

 

struptag bort

mitt liv är ändå kort

 

äntligen en botten

visserligen lerig modd

den får vara flotten

nu när botten blivit nådd

 

bön om släppta tag

hånskratt kände jag

 

det var botten

som var flotten

 

 


 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-05 18:34



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Väl på botten
är kampen
över att
till varje pris
ej låta sig sjunka.
Väl på botten
kan man finna vila,
småningom nytt fäste
till avspark uppåt.
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP