Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående våningshus


Ett annat sätt att komma in i ett rum

Ett annat sätt att kumma in i ett rum
utan att behöva komma utifrån
kan var att komma från ett annat plan...

Tack för dessa ord!




Övriga genrer av Jaramald VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-05 19:57



Bookmark and Share


  Della K
Klokt.

Visst är det så.

:)
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP