Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän

en sån sak
vill man inte göra
men det är sånt som händer

jag förstår dig
men du måste
göra något åt det här

du har satt dig i en väldigt
svår situation
det är en jävla röra för dig
just nu

ett stort steg måste du ta
sen är det värsta över
och det måste du göra snart
det blir svårar med tiden
det vet du om

så snälla, gör något åt det
ni är två som lider av det
just nu kan du inte bara tänka på ditt eget bästa
det finns en nära dig som lider lika mycket som du
om inte mer

Det är du som satt dig i situationen
därför är det du som måste ta dig ur den
och det måste du göra själv

jag kommer finns vid din sida
alltid
men en del saker måste man lösa själv

När du väl gjort det
så kommer jag fånga dig om du faller
jag kommer fortfarande ha en famn som du kan gråta ut i
jag kommer fortfarande vara en vän

kom ihåg att äkta vänner försvinner inte när man gjort ett misstag
dom finns där och stöttar en till tusen





Fri vers av greeneyes
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-05 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes