Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är tyst medan ambulanserna ännu inte nått fram (hjälplös)



En enda lång korridor
tretton låsta dörrar
livet
redan fullbelagt
men förrådet
fyllt av nyss manglat linne
doften

Berusar mig till drömmarna
tretton långa nätter
livet
smakar nystruket
lent mot kinden
fyllt av obrukade dagar
utsikten

Förför mina sinnen
målade med smutsgul färg
korridoren
nytorkade golv
mina fotspår
fyllda av ett odelat liv
ensamheten

bara jag själv




Fri vers av halmstrå
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-06 10:14



Bookmark and Share


    resilient
en fullständig dikt. Perfekt!
2009-05-17

    Askes
Gillar den verkligen!
2008-11-07

  Kristina Wallbing
Detta känns sorgset, ensamheten är tydlig. Men det är något som lyser mellan raderna. Jag tror det är hopp, små glittrande korn av framtidstro.
Begåvat skrivet, som alltid! ;)
2008-11-06

    miramari
Korta rader fulla av känsla. Du målar upp bilder fint med dina ord.

"livet
redan fullbelagt"

"livet
smakar nystruket"

Gillar!
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå