Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd





Det jag ser i mitt hjärta

ser jag i dig

ser jag i ditt hjärta

ser jag i din själ

En trädgård där kärleken

väntar på mig


men


Var inte rädd

jag ska fara långt bort

som ett eko,

i en båt

utan segel

och

utan åror


Var inte rädd ...


Det är bara

min kropp

som ska vandra


min själ

ska stanna hos dig

för alltid


och


Jag är inte rädd ...







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1057 gånger och applåderad av 48 personer
Publicerad 2008-11-06 16:35



Bookmark and Share


    wildrosen
så vacker och känslosam....
2008-12-01

  KristinaE
Vacker och enkel - välskriven, ger rysningar i glädje!
2008-11-18

  Spir@
Ryser när jag läser denna! Verkligen bra!
2008-11-16

    Lindizz
så innerligt vackert och känslosamt.
2008-11-12

  Hildegun Relefors
Så vill jag också, goda ord som tröstar!
2008-11-11

  Blåbäret
"var inte rädd"..."jag är inte rädd"...trygg förvissning som känns i dina rader...fint skrivet
2008-11-11

  Carola Zettergren
Vackert!
2008-11-10

  Eva Langrath VIP
Vacker, sorgsen och hoppfull på samma gång. Precis som livet ofta är.

Eva
2008-11-09

  Lejonhjärtas poesi
Stillsam och vacker dikt om kroppens vandring och den själsliga ärleken som kommit för att stanna, underbart helt enkelt!
2008-11-09

  Ewa Åkerlind
Mycket vackert
Om livet
Kroppen
Evigheten
Kärleken
2008-11-08

  Fånga dagen
Väldigt vacker bild
Tänk om man slapp rädslan i livet

mvh ak
2008-11-07

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Dikten får mig att känna mig trygg och varm om hjärtat. Hälsar vännen fredrik
2008-11-07

    Martina Östlin
Smärtsamt vacker, vackert smärtsam!
Applåder och kramar till dig!
2008-11-07

  stefan.g
Gillar skarpt början, mycket i ögonfallande text! Bra skriven. (Skön bild också)
2008-11-07

    vide
smärtsam i känslan av ensamhet som du förmedlar... men vacker!
2008-11-07

  Eaglemountains VIP
Mycket vacker poesi ......
2008-11-07

  Gunilla Karlsson
Vacker och känslosam!
2008-11-07

    sunnanvind
Mycket mycket vackert!
2008-11-07

  * Ammi *
känns så mjukt och kärleksfullt ändå vemodig ..
kram
2008-11-07

  Elaine.S VIP
Både sorglig och vacker på samma gång..
2008-11-06

  ¤Anne¤
så sorgset vackert vännen
2008-11-06

  anits VIP
Mycket vackert
2008-11-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Så underbart tröstande dikt..Vacker dessutom. Tack för dina mjuka dikter/B
2008-11-06

  mare VIP
Vackra rader .......
2008-11-06

  aol
underbart
2008-11-06

  friheten
Själen stannar för alltid, underbar!
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic