Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obetydliga, liksom du





solen har svarta sprickor
och du är äldre nu
åren formar ringar
gömmer sig i röken
försvinner lika lätt
som ett människoliv


obetydliga


bränner sönder, fryser ihjäl
och ingen minns
meningen
den som räddar liv
försvann i jakten på lyckan
liksom du




Fri vers av Sländan
Läst 455 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-06 16:47



Bookmark and Share


  Slasan
Väldigt vackert skrivet!!
2008-11-09

  Smultris
bejbi ju... fan... du.... jag tappar orden fan...
2008-11-07

  Матрёшa
åh vad jag tycker om din poesi. den är djup, rörande och fiiin. kanske skulle man kunna korta ner o ta bort de två sista orden. Jag känner att dom blir lite överflödiga, men d är min smak bara =) Annars är ju dikten väldigt fin! som alltid =)
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan