Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är familjen verkligen så lycklig som den ser ut att vara?


Lyckliga familjen

Vi är lyckliga familjen
inget tjafs och bråk
vi ler och skrattar varje dag
i våran lilla kåk

Vi är lyckliga familjen
här inga sorger finns
alla är glada och trevliga
och sonen han är prins

Vi är lyckliga familjen
ja det kan ni skriva opp
att inga sura miner finns
humöret är på topp

Vi är lyckliga familjen
ja det är vad ni ser
vi ler och skrattar varje dag
snart orkar vi inte mer




Fri vers av Kakaan
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-06 17:35



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
En text att fundera över...för när man skrapar lite på ytan så är det kanske inte som det verkar utåt...på ytan...i alla familjer!
Bra belyst! Applåd*
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan