Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterlängtan

 

 

 

Snön balsamerar

 

Naturen vilar fridfullt

 

 

Andäktig väntan

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 907 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2008-11-06 18:45

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
Du är en sån
som lyfter andra upp
med din poesi
2009-05-13

  Blåbäret
Tjusigt!
2008-11-09

  -Ulla Tilemo- VIP
UNDERBART - applåd
2008-11-09

  Carola Zettergren
Vackert!
2008-11-08

  Peter G VIP
snyggt!
2008-11-08

    Petro Nella
vackert
2008-11-08

  Bodil Sandberg VIP
Ja men så jättefint..en synnerligen väl fångad vinterlängtan Lindemannen!!
2008-11-08

  frantic
det här beskriver
så mycket
i så få ord -
läkande ro,
del av helhet,
respektfull om än
vibrerande längtan

stämning å
känsla i allt

starkt poetiskt!
2008-11-07

  Leva Livet
Ljuv stämning...
2008-11-07

  rebecca d
ja, så kan jag också uppleva vinterna...en stor inandning och så hålls andan i vänta, fint!
2008-11-07

    Maria Malm
Gillar när små texter fångar stora känslor.
2008-11-07

  Dr Jimmy Johansson The 777
"Andäktig"
2008-11-06

  Rolfsdotter
Vacker liten text, du fångar en stor känsla med få ord, fint!
2008-11-06

    Bellissima
Idag såg jag något som liknade kamomill blomma ute på skånska åkern, ibland de fallna höstlöven. Här vill inte naturen släppa taget riktigt ännu.

Hur som haver, fin dikt!
2008-11-06

  Marreb
Åh! Jag får julstämning!
2008-11-06

  Yvonne
Instämmer. Det känns som om naturen vila i väntan på den annalkande vintern.
2008-11-06

  Peter Matsa
Mycket bra...
Ja, väldigt bra helt enkelt.
2008-11-06

    sajo
Varje årstid har sin tjusning. Jag gillar vintern då det finns så mycket vackert att fotografera under vinterns tid. Snöklädda grenar, en istapp eller något annat i naturen.

Gillar din text.
2008-11-06

    ej medlem längre
Snyggt!
2008-11-06

    sunnanvind
Älskare av vintern som jag är, älskar jag din dikt!
Den andas vinter tycker jag, och med den den sköna luften som omger snön!
2008-11-06

  Svartsilver
Vacker drömvinter.
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP