Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag behöver komma igen


tillbaka

att komma tillbaka

nej
att börja om
att försöka leva
att ta vara på sina möjligheter

öppna dörren och låta ljuset sippra in
gå en promenad
träffa en vän

i morgon ska jag intelåta tröttheten bestämma
i morgon ska jag besegra den
i morgon ska jag vara glad


i morgon
i morgon
i morgon




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-06 20:18



Bookmark and Share


  Havsbris
hahahhahahha

du är tillbaka
YESSSSSS

välkommen älskad
vän, vad jag saknad
dig!!!!

Hoppas du stannar
hur länge som helst
;o)

Imorgon ja, är annan
dag, men hoppas solen
lyser ditt hjärta alltid...

kram ;o)
2008-11-24

  Fredrik P. VIP
Välkommen tillbaka!
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström