Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatsen till kärlek

Det händer hela tiden -orätter
Vem kliver fram å säger stop!
Det sker framför dina ögon


Motsatsen till kärlek

- är inte smärta




- är inte hat




- är inte rädsla


det är

frånvaro

känslan av ingenting

Förbjud mig inte smärtan, hatet,rädslan
Någon kommer och möter
gång på gång tills bara närvaro finns kvar

Vi är inte utelämnade åt slumpen på gatan
Vi är inneslutna i det som en gång ska råda
Där finns ingen anledning för ord och defenition




Fri vers av Ljuv
Läst 433 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-06 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv