Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor ej ännu tagna i bruk....

En längtan
av känslor ej ännu tagna i bruk
vilar väntande i sin linda.

Ett ord, en gest ,en varm beröring
är allt som behövs för att
väcka styrkan o kraften till liv.

Smaken av din hud mot ömma läppar.
Känslan av öm vacker närhet
vill jag dela med dig.
Du som får mig att våga leta nya vägar
i tyst gemensamt samförstånd.

Önskar ge näring så som du föder mig
i tankar, i handling
i att bara vara.

Att våga ge sig hän åt känslan
just där
och just då.

En längtan
av känslor ej ännu tagna i bruk
vilar väntande i sin linda.













Övriga genrer av JoLu
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-06 22:14



Bookmark and Share


    vilja va
"Känslor ej ännu tagna i bruk" Precis. Gillar ej ännu...Ska spana alster här framöver, jag med =)
2008-11-09

  Angeldust
vilar väntande i sin linda.. så fint, vackert.kram Sunny
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

JoLu