Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'the water can't drown me I'm done with my dying.'


& misstaget att tro att jag vet vad du vill mig

& det finns ju nåt där som du
visar ibland & det
finns något där som du vill jag tar
fram något

litet & ömtåligt starkt som en
tjur ett

litet djur som vuxit
för snabbt sprungit för
fort springer rundor runt sånt som
det aldrig sett
gjort
förut & det
finns ju nåt där det finns ju nåt
stort så

fort jag rör vid dina trådar går du
hem jag

sitter kvar med
andra män, du

kommer igen en
annan dag samma jag samma
du & samma
givande tagande leende
trevande törst samma

tid som tar
slut

när du är därför jag
går ut
ibland du
behöver inte bry dig om det
här jag
tar vad jag
får när det

bara är något med
dig,

nåt med dina ögon gör mig
varm,
lugn

vaksam pratsam sällsynt säker på
min sak &
det finns ju något där du
vill att jag tar
fram jag

stiger stilla tätt in
till du står
mest kvar

som om din bröstkorg räds vad
dina
ögon vill men

det finns ju något där jag letar
svar

du antagligen inte
har det finns nåt där jag tar på
allvar talar
till

du

ser & ler ler lite
mer sen

viskar vettskrämd tillbaks &

kan du inte bara
hålla
käften om du inte klarar
av det.




Fri vers av Dorothy Lux
Läst 467 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-07 22:23



Bookmark and Share


  marinanils
jag älskar det. avslutningen är perfekt!
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Dorothy Lux
Dorothy Lux