Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tro om du vill.....


Du skapar

för ett tag sedan skulle jag ut och resa

ut på äventyr allena

planerade funderade spekulerade

våndades i spänning

ett gnag i hjärtat lite motvlligt

 

ett samtal senare

min syster

 

sjukhus

 

panik sorg oro rädsla ångest

inte ett ögonblicks väntan
i ilfart till tårfyllt

näste

 

vad kommer hända nu?

 

två veckor senare fortfarande hemma det lockar inte med äventyr

du har skapat den verklighet du befinner dig i!

krassa ord som efter

funderande kännande oroande tvivlande

har blivit den enda sanning som verkar för mig nu

 

Jag skapar om

 lite mer noga med vad känslan är

 

det finns bara en väg att gå och det är möjlighetens

 




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-07 10:28



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Vissa resor planerar vi, andra kastas vi hals över huvud ut på.
"du har skapat den verklighet du befinner dig i!" Visst är det så, vi lever våra val...
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson