Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej vaddå skyldig...


Vaddå pengar. Det är vägen till himlen jag är inne på. (bortförklaring)



Du vet, när man känner den där raketen genom blodet och stjärnorna som faller rätt in. Det är då man glömmer bort kölden och gatan. Det är då fittsaften rinner genom kroppen och all tid blir till orgasmer. Den ena efter den andra tills själva livet slutar skratta och inte orkar mer än se på.
Det är alltid så det slutar. En blick på en kropp som måste.

Pengarna är inget man tänker på. Det är mobiltelefoner och plånböcker. Snabba kash och korten i papperskorgen. Trötta turister utan magväska. En del är så jävla dumma att spånet ramlar ut genom llinningen på huvudet som bara är ditlimmat med tre punkter. En jävla tysk med tjugitre lappar.
Och banken står själv på plattan och ler självgott åt förödelsen utan att fatta att han själv är kaos.

Det är bara blodet som driver.
Fatta det.
Bara blodet.




Övriga genrer av halmstrå
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-07 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå