Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt alla ni som kan ta illa vid er men jag har blivit våldtagen av en kyrklig höjdare och snuvad på förlåtelsen


Himlen redo för horans sista skratt


Tänkte att himlen kan man fixa fri väg till
bara segla fram i domkyrkogången
eller vilken gång som helst
och tralla psalmer med hög gäll röst

Intresserat lyssna när prällen babblar på om frälsaren
som nog knappast har med kransen att göra
om man inte menar den man lagt på morsans grav
Den ville han nog gärna lägga beslag på

Och göra till en frälsarkrans för ofrälse
såna som jag
ännu inte adlad och säkert inte lovlig
för kyrkans folk

Men Herre Gud sådana liderliga blickar
karlsloken nedkallar över min blottade vrist
söker sig uppåt mot byxlinningen där huden
som han rodnande fastnar

Hade jag velat hade jag haft mitt på det torra
köpt platsen bredvid
och himlen oväntat redo
för horans sista skratt




Fri vers av halmstrå
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-07 16:17



Bookmark and Share


  korpfjäder
håller med hannadraken här nedan.
Du har dessutom skrivit en text som sopar rent. Smärtsamt rent.
2008-11-07

  Hannadraken
Du är förlåten (lite kruxigt i din ingress - jag ska förlåta, men du är snuvad på förlåtelsen... - undras vem som tar på sig den äran att förlåta hit å dit).

Och jag blir så dj-la förbannad. Säg mig hans namn och jag går ut och hämtar kastrationssaxen... (Oj förlåt mig), men jag har hört lite för mycket om perverst prästerskap på sistonde för att riktigt orka med mer.

Och till dig. Du behöver ingen förlåtelse för hans beteende. Bara försoning med dig själv för ditt.
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå