Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt under uppbyggnad.


slag (psykiskt som fysiskt)

Gå dit, va dig själv.
Eller du förresten.. låt bli.
Det är nog bäst att du bara håller käft.
Du vill väl inte bli krönt till kungen av idioti?
Som födelsedagspresent får du många hårda ord och inte ett enda mjukt.
Visst är det bra?

En knytnäve pressas i luften, på väg mot dig.
Den råkar missa näsan och träffar pannan
och i det lilla ögonblicket på väg mot trägolvet då du hinner tänka,

önskar du att du vore någon annan...




Fri vers av Viktor Nilsson
Läst 568 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-07 16:23



Bookmark and Share


  CharlieShane
Åh du vet ju exakt vad du håller på med!
Så exakt detaljerat verkligt beskrivet!
Väldigt väldigt bra!
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Viktor Nilsson
Viktor Nilsson