Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marken är så hård när du lilla söta faller

Du lilla söta
som blivit så stor
i en värld
av stormar och kaos
försöker du finna
meningen med livet
och nånstans
dig själv

Så många hinder
och svåra beslut
mörka skuggor som
jagar paniken till
dina tårar

Sorgen och rädslan
i dina ögon
hon ser dom
och lovar att alltid
finnas där

Marken är så hård
när du
lilla söta



faller




men hennes hand
finns där och fångar
upp dig

Lyckan och dig själv
måste du finna
på egen hand
men hon står vid din sida



Älskade syster



Om du någongång
inte klarar de
panikfyllda andetagen
hjärtat som brister
av oförklarliga tårar

Då ska hon ta dig
i sin famn
vagga dig lugn
blåsa trygghet
i din vilsna själ




Älskade lilla söta
syster
hon älskar dig
oavsett
alltid
i den evighet
som aldrig har ett slut




Fri vers av pussflufftess
Läst 391 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-07 16:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Oerhört varm och ömsint ömhetsbetygelse!
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet