Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu (de som vet, vet att jag nästan snott allt)


*

Turisten i ett land bakom en fallen järnridå
på ett tåg och låter landskapet och namn passera
-
david, isak, sara, josef
-
Han beställer förfriskningar
för törsten har gjort sig påmind
(något som man fick leva med
i trånga utrymmen)
tack å tack!
en club soda
tack å tack!
en enkel smörgås kanske
tack å tack!
en förintelsens lyx




Fri vers av Exi
Läst 420 gånger
Publicerad 2008-11-07 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi