Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något som alla går igenom..


Converse & Tårar

-hej, sa killen lite trött.
-hej, svarade tjejen lite rädd. I hennes huvud flyger rädslan kors och tvärs över gårdagens gräl.
-ja du, sa killen lite uttråkad.
-mm, svarade tjejen med blicken vid hans slitna Converse.
- Älskar du mig fortfarande? fick tjejen ur sig till slut med lite mod.
Det blev en tids otrevlig tystnad.
- Jo eller... jag vet inte.
Slagen i tjejen började slå fortare och hårdare, det gjorde ont.
- vad då vet inte? frågade hon med darrig röst.
- Jag känner inget längre, svarar killen lite ointresserad.
Tjejens ögon började att fyllas med tårar och hon såg honom inte trots att han stod två meter bort. Killen låtsades inte om hennes tårar och kollade bort.
Tjejens blåa klänning förvandlas nu till en blå klänning med mörkblå prickar. Hon började gå tunga steg därifrån och när hon nästan var över kullen där dom befann sig, vände hon sig om och skrek med gråten i halsen:

"Vet du hur jobbigt det är att sakna någon som är precis framför en?"




Övriga genrer av Viktor Nilsson
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-07 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktor Nilsson
Viktor Nilsson