Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om ...

Det fanns nätter då det var så kallt
att min kropp nästan frös till is,
även under täcket

Det fanns dagar då rummet var så tomt
att ensamheten ekade i mitt huvud,
även om nätterna

Det fanns kvällar jag bara ville gråta,
även om jag visste att det skulle vara löjligt

Det fanns stunder jag tänkte på
hur det skulle vara att gå,
även om jag redan visste att det skulle ta död på mig inifrån





Övriga genrer av Mal
Läst 464 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-08 00:31



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Här ter sig "det fanns"..som om allt var en gång..i en annan tid
och allt nu är blott minnen av det svåra..men ändå att de sargat något inom för evig tid..en sorgesam känla så väl fångad
2009-06-14

  stefan.g
Texten är som bäst i början, orden letar sig in och får just den stunsen som när någon vänt på en stor sten. Bra skriven.
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar