Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallare än stål (lögnen väljer alltid fel)


Kölden inifrån
och regnet
ispansarglas invid frostens ådra
lögnens glödande magma
kallare än stål

drar det mig
spetsar mig medvetslös

Faller inifrån och ut
och regnet
grånar himlen i ljuset
befriar sanningen
kallare än stål



I tolfte timmen fanns inget hopp
och i den fjortonde

gav jag upp


Sanningen förlåter mig aldrig
och regnet
faller över bara axlar
frostat glas
kallare än stål






Fri vers av halmstrå
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-08 10:01



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Det är så starkt, Halmstrå... Ja, lögnen kan bara vara kall.
Från "I tolfte timmen..." blir jag extra berörd och imponerad av dina ord. (även om jag tror att sanningen förmår förlåta...)
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå