Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Passionsförsäkring

 

minnesbanken

innehåller

mitt livs

sparade

passioner

 

som den intensiva

arbetsnarkomanen

utan

stoppknapp

 

den som

gjort allt

med

passion

 

måste  finnas

massor kvar

att utbetalas

månadsvis

livet ut

 

passionerna blir min

energipensionsförsäkring

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-08 12:32



Bookmark and Share


    Scribble
så ekonomisk som du är räcker din
energipensionsförsäkring väldigt
långt! Det finns massor passioner
kvar, livet ut! Kram,/S
2008-11-09

  glittertindra
detta är den sortens ekonomi jag föredrar med, där passionen är välbevarad, väl förankrad och försäkrad... :)
2008-11-09

  Bibbi VIP
Skriver under på Gunillas fina kommentar här.
Bokmärke.
2008-11-08

  Gunilla VIP
Det är precis vad du gör!
Du betalar ut ur din
minnesbank
till oss som dina
fina alster läser.
Nu återstår att se
vad detta kan dig ge!
2008-11-08

  Njord
Fin tanke att det finns utbetalningar i minnesbanken. Skönt att tänka så.
Snygg poesi.
2008-11-08

  Eva Langrath VIP
Härligt skriver du många är vi som befunnit oss där.

Eva
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP