Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är allt bara för mycket.


Omöjlig Flykt

Med gråten i halsen
Som en stor fet klump

Och med smärtan i bröstet
Flyr jag iväg

Jagas av monstret
Orken tar slut

Snubblar

Med flåsandet i nacken
Skräck och panik

Ber jag inatt
Att allt ska ta slut

Rycker till
Vaknar upp


Och allt är som förut
Fast i ångestens klor
Allt vara bara en lek

Och värre lär det bli...




Fri vers av xEvviie
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-08 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie