Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Dig - Bara Dig, Min Ängel


En stor tom saknad efter Dig

Flera månader har gått
Och jag undrar fortfarande;

Minns du mig?

Du var en sådan person
Som jag trodde
Skulle stanna

I Evigheter

Jag hoppades och bad
Och i smyg ville jag inget annat
Än att du en dag skulle bli min

Älskar dig

Jag väntar och väntar
Ett halvår har gått
Utan ett knyst från dig

Var är du?
Jag saknar dig.




Fri vers av xEvviie
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-08 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie