Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dela sin kärlek

Blind är den som aldrig älskat
Rädd är den som alltid flytt
Demonstrera då ert rika liv för dessa
Visa att era känslor till godo grytt

Kan en namnlös gåva uppskattas?
Snälla, låt människor sluta älta
Stava sanningen; det ni har är högre än kärlek
späd ut livets sälta

När skuggor lägras över den som tvekar
och världen är en intensiv smärta
Då nattens tomhet ekar
i ett illa tilltygat hjärta

Lys då upp mörkret så alla kan se
att efter allt du gått igenom är du nu kapabel att le
Att trots allt som gör ont och allt som är fel
finns nu någon som ändå kan göra dig hel




Fri vers av joss
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-08 17:34



Bookmark and Share


    gruskräm
å va härligt de va att läsa lite av dig igen, de va länge sen ju. älskar speciellt de svå sista styckena, helt underbara jag fattar inte hur du kan få till det så jävla bra joss. du är bäst. jag blir mer och mer imponerad för varje ord jag läser. applåd!
<3
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

joss
joss