Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farfar

Farfar, jag är här hos dig...
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta...
Farfar, du betyder mycket för mig...
Du får mig aldrig att känna smärta...

En farfar behöver alla,
farfar får mig aldrig att falla.
Falla över kanten,
farfar ger mig balans.

Balans så att jag klarar av livet, livet med lycka!




Fri vers av Ellin
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-08 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin