Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkespråk V

Den som går på barnbarnets födelsedagskalas
får räkna med att känna sig ett år äldre-
den som blir hemma
stannar i växten.




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-09 09:01

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Den här var bra.
Du skulle inte kunna tänka dig att formulera en åt motsatt håll?
Det vore kul se hur det blev.
2010-08-15

    ej medlem längre
Precis så är det ju ...
2008-11-09

  Rachel Roth
du har verkligen rätt
att inte vara där livet är
hur det än är

stannar i växten
2008-11-09

    papillon
Jo jag vet - och mitt äldsta fyller dessutom år på nyårsdagen........
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP