Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'm not a song


(färgerna springer in i varandra och skrattar

medan jag står förvirrad vid sidan av med min 

SVARTA påse i ett hårt grepp

jag passar nog inte riktigt in)

men du kom med din varma hand

och sa

att 

vi kan också springa 

och 

s k r a t t a 

bara vi försöker. 

Tillsammans blir ETT problem 

bara 

ett HALVT 

sa du och

skrattade bort mina tårar. 

hej livet, sa jag då,

nu tänkte jag komma och hälsa på igen, 

det var längesen. 

 

 




Övriga genrer av tatjana
Läst 502 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-09 21:02



Bookmark and Share


  Sundström
jag kan verkligen se dig framför mig med din södralatinpåse och din fina gråa jacka.
jättefin dikt, sötnos. jag tänker låtsas som att jag förstår poesi och njuta av den igen.
2009-01-12

  dubbelve
Ett ord: WOW!

En helt otrolig text

bra jobbat (:

gott nytt år!
2008-12-31

  sara-alice
gaah!

jag älskar den.
2008-12-14

    Askes
Bra, det är sånt här man blir glad av att läsa! Kul att se något nytt av dig. :)
2008-11-10

    Cintia
Underbart flummigt och inspererande. Precis som du!
2008-11-09

    seriöst störd
Slutar den här dikten med ett leende. Väldigt konstruktivt nu då men: skitbra! Gillar din form på det, gillar språket.
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

tatjana
tatjana