Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Hon vill vara mer för dig

Alla ord som är hennes
så som du ser henne
känner
det är inte allt

Kan du inte se att hon är
mycket mer
än så

Du lägger all din kraft
i att leta efter något som inte finns
att du glömmer henne
som finns vid
din sida

Du anstränger dig så
för att höra vad hon säger
att du glömmer att
lyssna

Bräckliga sanningar
om kärlek
hon bär inom sig
ord som är till
för dig

Men du ser henne inte
hur hon längtar
med en känsla av saknad
efter att få närheten i dig

Fast du inte vet
så är hon mycket mer
än de
konturer du lärt
känna



Hon är menad
att vara mer för dig



Hon har fångat tystnaden
i sitt leende
av ensamma tårar
och där i tomheten med namnet
saknad
gömmer du dig
och du kan inte se
allt hon är
och allt hon vill
vara






för dig




Fri vers av pussflufftess
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-09 11:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland ser man inte skogen för bara träd.
Iggy Pop sjöng: "I couldn´t hear you, I was too busy shouting..."
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet