Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jävla snygg

Fan vad snygg han är. Så jävla snygg. Åh, sluta stirra, han märker det! Fan vad snygg han är... Oj fan han tittar! Måste han le sådär snyggt... Le tillbaka, fort som fan!

"...och jag kom att tänka på bibeln, livets bok..."

Alltså det här är ju helt sjukt. han KAN inte vara sådär snygg. Det är fan omöjligt. Eller nej det är det ju inte, han sitter ju där... Fan jag måste säga det till honom... Alltså jag måste göra det.

"...herrens frid till er..."

Fan nu går han ju! Fan vad snygg han är... mm, vi ses ikväll... Fan, säg det nu då!

'Alltså jag måste bara säga, fan vad...'

"Hejdå"

"Hej!" Kram. Puss. Leenden.

'...snygg du är...'

Titta inte på honom. Gör inte det. Fan. Helvetes. Jävla. Skit.




Prosa (Novell) av Nora B
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-09 12:56



Bookmark and Share


  dead_prez
det HÄR var jävligt snyggt
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Nora B
Nora B