Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade något i min mapp med skrivna saker. Tänkte det kunde vara kul att lägga upp nått. haha.


Du säger för lite och jag säger alldeles för mycket

Jag är frustrerad
På mig själv
För jag vet aldrig när när är när
eller när det är helt fel
att vara kär
Och du fattar ingenting
Jag bara klänger mig fast
Du säger ingenting
Hur ska jag veta vad du tycker
Om du tycker
Hur man tycker, vad som räcker
Allt jag kan är att tänka på dig
och jag fortsätter vara såhär
sådär
sånär som på
oumbärlig




Fri vers av Joffan
Läst 254 gånger
Publicerad 2008-11-09 15:42



Bookmark and Share


  Freya
åh hej så underbart!!
jätttefint ju!!!
det är bara en endaste liten detalj jag känner att du skulle kunna finputsa lite på.
raden:
För jag vet aldrig när när är när eller när det är helt fel att

den känns för lång.
jag skulle i alla fall vilja ha ett litet fint radbyte mitt i.
hejsvej <3
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Joffan
Joffan