Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

broder daniel i ett glömt kapitel


munnen viker sig dubbel och andetagen
blir fastgjutna i strupen
väggarna är dåsiga
det blir ingen stairway to heaven
utan jag klättrar till solnedgången
och försvinner med den istället
djupyker i dina andetag
och försöker hitta andan
men du har gömt undan den
jag är medvetslös men hjärtat
talar utan att du hör på

varje hem är någons lycka
men du rasade till musikens
hemliga innegårdar och sjöng
lyckan tillbaka till 50-talet

vill inte tillbaka
bara bort från dig





Övriga genrer av camillala
Läst 451 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-09 16:47



Bookmark and Share


  soulmate_
"djupdyker i dina andetag"

*suck*vad vackert.
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala