Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

love will tear us apart

spelar
love will tear us apart
med joy division
tänker tankar
om dig
som jag gjort
sen jag vaknade
kärleken
har fött en demon inom mig
som livnär sig
i min rädsla för att mista dig
och jag hatar dig
allvarligt
när du tänjer mina gränser
så att de brister
och jag älskar dig
innerligt
när du plåstrar om dem igen
lagar mig hel
men så hatar jag dig igen
för att du låtit mig
gå igenom den
hemska processen.
love
love will tear us apart
du sa
Sofie du blundar inte nu va?
och hell no
att jag skulle vika undan
när jag andades din närhet intill
underbara du
som inte fattar ett skit
jag vill se din kärlek
inte de små signaler
som likagärna kan misstolkas
hatkärlek på dig
från diplomatiska jag
kärleken
förtär mig
äter mig
innifrån
och ut igen
ju mer kärleken växer
ju mer växer min
oro
längtan
jag saknar dig som
'pip'
och du vet inte ens om det
schizofrena varelse
välj nu
innan jag dör
love
love will tear us apart
again
och jag ber för dig
varje morgon
varje kväll
varje timme
har t.o.m kommit överens med Gud
att det räcker med att jag säger
Gud
'ditt namn'
Amen
så förstår han precis.
Tänkte att det var
lugnast
så för honom.
och det gror
små monster inom mig
som spikar
för järnspikans
fast mina känslor
så att de inte
ska fly
för det är nära nu
det tar kol på mig
du förtär mig
ner till grunden
misshandlar mina drömmar
men jag kan inte
förmå att sluta

älska dig.





Fri vers av P o e t r y S o f i e
Läst 581 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-09 22:02



Bookmark and Share


  Frågetecken?
Hej!
Du är underbar när det gäller skrivandet,
men inte när det gäller att inte berätta saker.
Men jag tror jag förstår ändå,
nu, och jag dömmer inte.
Så ta det bara cool och berätta när du vill:)
Vi ses på stan snart!
2008-11-26

    vemod
åh så bra! förstår så väl vad du menar!



och jag har en aning om vem "han" är... en gissning;);)
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

P o e t r y S o f i e
P o e t r y S o f i e