Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse i världen

 

vara vän blev att

tänka mest på sig själv

omtänksamhet

betyder att se om sitt eget

 

arbetslösa har

ställt sig utanför

sjukskrivna är

inte sjuka

 

posten är

inte stängd

den bara

inte finns

 

de som redan

ligger lärs

man att

slå på

 

när inte vänner

längre minns

vad vänskap är

har vi nog kommit vilse i världen

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-09 18:32



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Vilse i världen
vilse i sinnet!
2008-11-09

  Mr Lindemann VIP
Ja, det var viktiga rader i en värld som håller på att mista sig själv i det som kman bötr eftersträva men då mister man ju sin själ, eller hur?
2008-11-09

  Eva Langrath VIP
fin beskrivning av en upp och nervänd värld.

Eva
2008-11-09

  Bibbi VIP
Världen har blivit uppochnedvänd...
Bokmärke för en sann beskrivning.
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP