Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bländas av ditt bärnstensblänk

mina fingrar  vandrar i din skog

din myllas mörka underbara

där allt är vilt

och jag inte kan gå vilse

 

jag finner alltid vägen

 

 

jag bländas av ditt bärnstensblänk

och vilar i din silkeshuds  doft

 

jag slingras runt din kropp

jag lyfts in

upp

in igen

och jag glänser

 

jag vaknar tilll underbar

för du har målat mig

med din dofts färger

 

 

när vinden inte når in

är du min pust av svalka

 

då du håller mitt ansikte mot solen

och jag får se på dig

väcks allt det som inte är på riktigt

jag ville ha det

och du gav

 

mina läppars hungiga kyssar

delas ut

alltid över

och i innerlighet

brand

och ändlöst

 

låt oss lägga oss ner

låt oss förenas

i ömhetens trygghet

och jag ska bli

intill

slutet

 

med dig

 

låt oss bädda för ro

dit ingen kan kan nå

 

för vi vet inte hur lång tid vi kan få

 

tiden får gå

 

älskade

 

 




Fri vers av :boppi:
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-09 19:23



Bookmark and Share


    C3H5(NO3)3
tycker mycket om bildspråket du målar upp. bra!
2008-11-10

  prinscess VIP
en saknad men ändå lyser det stark kärlek i denna text
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: