Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig i all enkelhet.

jag klär mig lager på lager
i allt jag ser och hör
utan motstånd godtar jag koden
kasserar, placerar
vi är vad vi gör

jag klär mig lager på lager
för att hänga med de andra i min flock
jag klandrar ingen
det är jag som väljer, sväljer
för att hamna i topp

vi rör oss i cirklar
vi lever i skikt
vi vandrar på rad men vet någon vart vi ska
vet vi varför
hur länge kan vi leva så här
när inget längre ger mer än det tar

stäng av vår elektroniska värld
se mig
jag är här
på riktigt

hitta verkligheten bakom denna
rör vid mig
jag är
på riktigt

låt mig klä av dig naken
låt mig se dig svag
låt mig ta på din ensamhet
och inse att du är precis som jag

låt oss lämna lager efter lager
tills det bara är vi kvar
låt oss ta på äktheten
och inse att vi bortom allt redan allting har

vi börjar från början
helt utan krav
vi följer flocken på distans

vi söker sanning bortom ytan
starkare svaga
som om inga måsten fanns

älska mig naken
älska mig helt
älska mig i all min enkelhet




Fri vers av vilja va
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-09 19:28



Bookmark and Share


    JoLu
"älska mig i all min enkelhet"

talande och vackra
är raderna som möter mig.
att älska ngn precis för den man är.
*applåd*
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

vilja va